гр.Варна, ул. "Ивайло" 2             Шумен, Кооперативен пазар +359 988 931 011            office@sortovisemena.bg
Агро препарати - семена, луковици, тревни смеси, торове
0 продукта / 0.00 лв.


Реклама

ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША!!!


 
За нас

Аграра ООД е водеща компания в търговията със семена, препарати, луковици, тревни смеси, торове и други.
Фирмата е вносител на зеленчукови семена, семена за цветя, тревни смеси, торове и торфени субстрати, луковици за пролетно и есенно засаждане.
Основен приоритет в дейността на фирмата е заготовка, разфасовка и търговия със семена и посадъчен материал на едро и дребно. Компанията ни е регистрирала своя собствена хоби линия - "Сортови семена - Дар", която се отличава с цветни и атрактивни опаковки и с високо качество на вложените семена. На територията на България Аграра ООД използва и набира специализирани търговци на дребно и едро, които могат да покрият цялостно или отчасти по райони цялата националната мрежа.
Аграра ООД разполага с верига агроаптеки, разположени в градовете Варна и Шумен. В тях фирмата предлага богата гама от семена - в професионални и хоби опаковки, торове и препарати за растителна защита, луковици и декоративни храсти - внос, рози, разсади за цветя, торф и торфено - почвени субтрати, форми за разсад, контейнери и саксии, всичко за виното и ракията, специализирана литература, отрови за мишки и сонарни устройства срещу къртици и слепи кучета, пръскачки и консумативи, както и богат избор на градинска техника и много други артикули в помощ на добрият градинар.
В агроаптеките на Аграра ООД можете да получите безплатна консултация от агроном специалист Растителна защита.
Аграра ООД е дистрибутор на препарати на българският завод "Агрия" АД. При нас можете да закупите продуктите на "Агрия" АД на преференциални цени.
Аграра ООД е единствен представител на фирмата Planta за България. Набираме специализирани търговци и дистрибутори на дребно и едро. Фирмата предлага оферта с големи отстъпки на изключително ниски цени!


      
Уважаеми клиенти, цените на продуктите в сайта се отнасят само при онлайн заявка!!!
         Уважаеми клиенти, "Аграра" ООД НЕ носи отговорност за начина на доставяне на пратките от куриерските фирми!!!АГРАРА ООД - ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ НАЙ-ДОБРИТЕ В БРАНША !!!